Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek III. 3. Forduló

2018. december 03. Szombaton Budapesten a Császár - Komjádi Béla sportuszodában rendezték meg a soron következő Dunántúli Vízilabda Liga gyermek III-as fordulóját. Korosztályos csapatunk a Polo SC., valamint a HKLSE együttesei ellen ugrott medencébe.

Eredmények:

Polo SC. - Soproni VSE: 13-7. (3-2; 5-0; 1-2; 4-3.)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/51308

Németh Balázs - Polgár Koppány 2, Fiedler Bence 1, Kassai Levente, Czibula Milán, Szili Botond, Jámbor Soma 3. Csere: Erőss Norbert, Mauczka István, Németh Sára, Kovács Krisztián 1, Sámson Márton, Bakó Benedek, Stummer Máté. 

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE. - HKLSE.: 19-5. (4-1; 4-1; 6-1; 5-2.)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/51310

Németh Balázs - Polgár Koppány 2, Fiedler Bence 5, Kassai Levente 1, Czibula Milán, Szili Botond, Jámbor Soma 1. Csere: Erőss Norbert 1, Mauczka István 2, Németh Sára, Kovács Krisztián 5, Sámson Márton, Bakó Benedek 2, Stummer Máté. 

Edző: Fent Gergő

"Ez volt talán a legrosszabb játék, amit az őszi szezonban produkáltunk. Az első mérkőzésen egy fáradt és fásult csapat benyomását keltettük, saját magunkat vertük meg. Figyelmetlenek és pontatlanok voltunk, mentálisan teljesen szétestünk az első két negyedben. Nem az első mérkőzés volt ez, ahol csoda kellett volna, hogy több gólos hátrányból felálljunk, és amikor ez akár össze is jöhetett volna, újra rövidzárlat következett. Jó lenne most már erősebb csapatok ellen is jó játékkal öröm vízilabdát játszani. A második mérkőzésen főleg azon játékosok szerepeltek, akik kevesebb játéklehetőséghez jutottak az elmúlt időszakban. Így is helytállt a csapat és nagyarányú győzelmet arattunk, amihez gratulálok! Hamarosan jön a téli szünet, jó lesz a pihenő mindenkinek. Hajrá Sopron!"