Vissza a Hírfolyamra

DVL. Gyermek B. - Valami elindult...

2018. május 01. Szombaton Pécsett rendezték meg a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek B. bajnokság felsőházi rájátszásának 4. fordulóját. Korosztályos csapatunk a Nagykanizsa, valamint a házigazda Pécs együtteseivel mérkőztek meg. 

KVSE - Soproni VSE. - 9-9 (2-1);(2-2);(1-3);(4-3)

Tátrai - Szili 1, Berényi 3, Tóth 3, Varga, Horváth 1, Gátas Miklós; Csere: Supka-Kovács, Hruby, Aranyos, Gátas Mátyás, Bencsics 1, Lendvai.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47405


Soproni VSE - PSN Zrt. Sportiskola - 4-9 (1-1);(1-2);(2-3);(0-3)

Tátrai - Szili 2, Berényi 1, Tóth, Horváth, Gátas Miklós 1; Bencsics, Csere: Supka-Kovács, Hruby, Aranyos, Varga, Gátas Mátyás, Lendvai.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/47408

Edzői értékelés:

"Hosszú idő után értékelhető mérkőzéseket játszottunk és mindezt kiválóan tettük. Hozzáállásból jelesre vizsgáztak. Az utóbbi fordulókhoz képest rengeteget fejlődtünk mind fizikálisan, mind pedig játékintelligenciában. Erre igazán lehet alapozni a későbbiekben is. Az első mérkőzésen nekünk volt a nagyobb esélyünk a győzelemre, de a végén védekezésben elaludtunk kicsit, így igazságos a döntetlen. A második mérkőzésen sokáig mi domináltunk, de sajnos a rengeteg kiállítás és az emiatt történt kipontozódások miatt is elfogytunk a végére, nem tudtunk visszajönni  a meccsbe. Ennek ellenére ezt is pozitív eredményként kell felfogni. Büszke vagyok a csapatra, remek nappal ajándékozták meg egymást és engem is. Lassan kezdjük megmutatni, hogy igazán mire is vagyunk képesek."