Vissza a Hírfolyamra

OB II. 2. Forduló

2018. október 08. Szombaton Százhalombattán rendezték az OB II-es férfi bajnokság második alapszakaszbeli fordulóját. Csapatunk a házigazda, valamint a Balaton VK-Pápa ellen ugrott medencébe.

Eredmények:

Soproni VSE - Százhalombatta: 13-9 (2-2; 4-2; 2-3; 5-2)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/48576

Gyülvészi Levente - Úr Valér 5, Radics Ádám 2, Berényi Péter, Jenei Dániel 1, Doma Péter 3, Horváth Bence 1. Csere: Gátas Ferenc, Nagy Tamás, Dienes Gábriel, Fent Gergő 1, Kovács Kristóf.

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE - Balaton VK-Pápa: 20-10 (8-3; 4-2; 5-1; 3-4)

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/48579

Gyülvészi Levente - Úr Valér 6, Radics Ádám 1, Berényi Péter 5, Jenei Dániel 2, Doma Péter 4, Fent Gergő. Csere: Gátas Ferenc 1, Nagy Tamás, Dienes Gábriel, Horváth Bence 1, Kovács Kristóf.

Edző: Fent Gergő

"Tudtuk, hogy ha az első meccsen vereséget szenvedünk, akkor szinte lehetetlen helyzetbe kerülünk a csoportból való továbbjutás szempontjából. Nehezen is indult számunkra, nem nagyon találtuk magunkat védekezésben, többször is elkerülhető gólokat kaptunk távoli lövésekből. Végig fej-fej mellet haladtunk és csak a negyedik negyedben sikerült megfordítanunk a mérkőzést a remek egyéni teljesítményeknek köszönhetően is. Ez az eredmény fordítva is alakulhatott volna, egy intő jel volt számunkra a későbbiekre. A második mérkőzésre kellőképpen feltüzelte magát a csapat és mind védekezésben, mind pedig támadásban remekül játszottunk, ennek köszönhető a 10 gólos győzelem. Most egy hosszabb szünet következik, legközelebb november 17-én lesz forduló, addig bőven lesz idő rendezni a sorokat. Gratulálok a csapatnak, Hajrá Sopron!!!"