Vissza a Hírfolyamra

Országos Gy-S bajnokság - Fájó vereség...

2019. március 24. 2019. március 24-én Nagykanizsán rendezték meg az Országos Gyermek, ill. Serdülő bajnokság 2. körének utolsó fordulóját.

Eredményeink:
Gyermek korosztály
Kanizsa VSE - Soproni VSE 10-7 (0-3, 5-2, 4-1, 1-1)
Csapatunk: 
Hruby M - Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Jámbor B., Horváth G., Berényi B. (2), Tóth Sz. (2), Ágoston B., Kertész B. (1), Szabó O. (2), Bencsics Á., Tátrai Á., Heim V.

Serdülő korosztály
Kanizsa VSE - Soproni VSE 15-7 (2-1, 1-4, 2-2, 10-0)
Csapatunk: 
Heim V. - Tóth G. (3), Horváth G., Jámbor B., Vagdalt B., Berényi B., Tóth Sz., Ágoston B., Kertész B. (2), Szabó O. (1), Szőke P. (1), Tátrai Á., Hruby M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Fájó vereséget szenvedtünk a gyermek meccsen. Sok buta hibát vétettünk. Potya gólokat kaptunk, a másik oldalon meg minden gólért meg kellett szenvednünk. Picit túlságosan ki akartuk játszani a helyzeteinket. Megbeszéltünk dolgokat a meccs előtt, amit nem igazán sikerült betartanunk.
A serdülő meccsen a vártnál jobban ment a játék. Ha nem sérül le a kapusunk, akár másképp is alakulhatott volna a vége... Ha.... De tudjuk, hogy "ha" nincs. A második meccsen sokkal összeszedettebben játszottunk. Talán legközelebb...
Összességében sajnálom ezt a két vereséget. Elgondolkodtató. Sok éles meccs vár még ránk, nagyon össze kell szednünk magunkat. Bízom a Csapat erejében, hajrá Sopron!"