Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 4. kör 1. forduló

2021. április 25.
Az Országos UP bajnokság 4. körének 1. fordulóját Szombathelyen rendeztük meg, ahol az Aquaworm Waterpolo Göd korosztályos együttesei ellen játszottuk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - Aquaworm Waterpolo Göd 7-9 (2-3, 0-3, 2-0, 3-3)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Vidák M - Mauczka I., Szántó Z., Fiedler B. 1, Kassai L. 1, Szili B., Jámbor S. 2, Kovács K. 2, Czibula M., Holpár R. 1, Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Csalódott vagyok és nem az eredmény miatt. Határozatlanul kezdtünk, a védekezést elengedtük, elől kapkodtunk, hagytuk ellépni az ellenfelünk. Amikor végre elkezdtük azt játszani, amit tudunk, már késő volt. Az csak egy dolog, hogy ma a kapufa volt a "jó" barátunk. De találhatunk nagyon sok kifogást, mi történhetett. Ami ennél sokkal fontosabb, rájönni, hogyan lépjünk túl ezen. Fontos meccsek sorozata következik, ahol már nem nagyon hibázhatunk."

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Aquaworm Waterpolo Göd 5-3 (1-2, 1-0, 3-1, 0-0)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Kassai L., Szili Á., Kovács K., Jámbor S., Bakó B., Tóth Sz. 1, Gátas Mátyás, Ágoston B., Gátas Miklós 3, Szabó O. 1, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"Rengeteg helyzetünk volt már az első negyedben is, de nem tudtunk ezekkel élni. Ziccereket hibáztunk és az összes emberelőnyünket rosszul használtuk ki. Szerencsére a remek védekezésnek és a harmadik negyedben való hatékony helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült kézben tartanunk és megnyernünk a meccset. Az utolsó negyedben főleg a védekezésre koncentráltunk, mert ennél több már nem is kellet. Gratulálok a Csapatnak!"