Vissza a Hírfolyamra

OB 2. rájátszás 4.forduló

2021. április 27. Szombaton Miskolcra utaztunk a soron következő felnőtt országos fordulóra. Egyesületünk csapata a Hódmezővásárhely ellen ugrott csak medencébe, mivel a Győr csapata megbetegedések miatt nem tudott eljönni, így játék nélkül "nyertük" meg a mérkőzést. Innen is jobbulást kívánunk nekik!

Eredmény:

Soproni VSE. - HVSC.: 11-9. (2-0; 0-5; 4-2; 5-2)

Soproni VSE.: Hruby M. - Resiak P. 5, Berényi P. 3, Gátas Miklós, Fent G. 1, Szabó O., Czigány Á. 1. Csere: Szili Á. 1, Nagy T., Gátas Mátyás, Ágoston B., Tátrai Á., Bikali Z. (k).

Edző: Fent Gergő

"Az első negyedben magabiztos volt a védekezésünk és támadásban türelmesen játszottunk. Talán túlságosan is nyugodtan kezdtünk neki a második negyednek, emiatt pontatlanok voltunk támadásban és védekezésben is rendre bealudtunk. Gólt sem lőttünk, ellenben ötöt kaptunk. Ez elég nagy pofon volt ahhoz, hogy a második félidőre összeszedjük magunkat és megfordítsuk, majd megnyerjük a mérkőzést. A védekezésünk kifogástalanul működött a második kettő játékrészben és emiatt tudtunk gyorsan fordulni és kihasználni a helyzeteinket. Ez a mérkőzés is bizonyítja, hogy van tartás a fiatal srácokban! Gratulálok a Csapatnak!"